AL 15 JAAR UITSTEKENDE SERVICE
AL 15 JAAR UITSTEKENDE SERVICE
Een lange tijd een begrip in Twello
Een lange tijd een begrip in Twello

WELKOM BIJ GLASTEAM TWELLO

Glasteam Twello is al lange tijd een begrip in Twello en is al sinds 1 januari 2002 in handen van Jan Eekhuis. Gebaseerd op onze ervaring, bieden wij al bijna vijftien jaar een uitstekende service. We zijn een klein bedrijf en vinden klantvriendelijkheid, vakmanschap en het nakomen van de gemaakte afspraken erg belangrijk.

Zo kunnen wij u van dienst zijn bij het leveren en aanbrengen van het volgende:

  • Enkelglas
  • Isolatie glas
  • Figuur glas
  • Veiligheids glas
  • Gehard glas
  • Draadglas
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren

Onze diensten

Home
Spiegels
Spiegels
Spiegels van Glasteam Twello
Meer info
Draadglas
Draadglas
Draadglas is er in 6 mm. en 8 mm dik. Draadglas is een veiligheidsglas omdat bij breuk de glasscherven bijeen worden gehouden. Het heeft ook een brandwerende eigenschap. Bij brand breekt en barst het glas, maar doordat de stukken aan elkaar blijven vormt dit een brandwering.
Meer info
Gehard glas
Gehard glas
Gehard veiligheidsglas is speciaal behandeld glas. Het is vijf keer sterker dan gewoon glas en bestand tegen grotere temperatuursverschillen. Als het breekt valkt het in kleine, veilige (onscherpe) korrels uiteen.
Meer info
Enkelglas
Enkelglas
Enkel glas (ook wel floatglas genoemd) kan zowel blank als gekleurd zijn. Floatglas is er in verschillende diktes, variërend van 2 tot en met 19 mm. Alle kleuren en diktes zijn bij Glasteam Twello aan te vragen.
Meer info
Isolatieglas
Isolatieglas
Bij dubbelglas, ook wel isolatieglas genoemd, wordt het glas dubbel uitgevoerd. HR++ glas bestaat uit twee ruiten en houdt extra veel warmte tegen door een dun metaallaagje.
Meer info
Figuurglas
Figuurglas
Figuurglas is doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas. Glasteam Twello levert en plaatst alle soorten figuurglas. Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan.
Meer info
Veiligheidsglas
Veiligheidsglas
Gehard glas Gehard veiligheidsglas is speciaal behandeld glas. Het is vijf keer sterker dan gewoon glas en bestand tegen grotere temperatuursverschillen. Als het breek valt het in kleine, veilige (onscherpe) korrels uiteen. Gelaagd glas Dit is normaal isolatieglas in combinatie met éénzijdig gelaagd glas.
Meer info