AL 22 JAAR UITSTEKENDE SERVICE
AL 22 JAAR UITSTEKENDE SERVICE
Een lange tijd een begrip in Twello
Een lange tijd een begrip in Twello
Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas in en rondom huizen en bedrijfspanden wordt steeds belangrijker. Het is een belangrijk element dat bijdraagt aan optimale veiligheid als het gaat om u en uw omgeving. Met veiligheidsglas worden de risico’s bij glasbreuken geminimaliseerd. Zo is het speciaal ontwikkeld om grote krachten te kunnen weerstaan en eventueel veilig te kunnen breken. Ideaal in een drukke stad of bijvoorbeeld een boomrijke omgeving. Maar ook prettig wanneer er kinderen aanwezig zijn.

Veiligheidsglas is er in verschillende glassoorten:

  • HR++ glas één- of tweezijdig gelaagd
  • Gehard glas
  • Gelaagd glas
  • Gehard en gelaagd glas
  • Draadglas

Gehard veiligheidsglas is speciaal behandeld glas. Het is vijf keer sterker dan gewoon glas en bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Als het breek valt het in kleine, veilige (onscherpe) korrels uiteen. Gelaagd glas is normaal isolatieglas in combinatie met éénzijdig gelaagd glas. Dit wordt veelal toegepast als voorruiten in auto’s. Gelaagd glas is extra sterk en inbraakwerend. Zoekt u speciaal glas voor toegangsdeuren? Dan is draadglas wellicht dé oplossing. Dit glas bestaat uit enkele of dubbele laag glas waarin metaalgaas is verwerkt. Het is tevens inbraakwerend en zal bij een breuk niet uiteenvallen.

Ontdekken waarom veiligheidsglas betere bescherming biedt? Wij helpen u graag. Als glasspecialist leveren wij alle soorten naar wens.

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren

Onze diensten

Opgeleverde projecten